dobrodošlinaportaluvicev

prva stran
pomoč
novo
statistika
kazalo



policaji

//vici/policaji/stran_4
naprej
nazaj
na konec


120Začetek turistične sezone. Kolona tujcev se vali skozi Ljubljano na morje. Na križišču stojita dva policaja. Tam se ustavi črn mercedes, spusti se šipa in voznik vpraša: "Sprechen Sie Deutsch?" "Nein." "Do you speak English?" "No." "Parlate Italiano?" "No." ... "Espanjol" "No." Šipa se zapre, avtomobil se odpelje. Čez čas pravi drugi policaj: "A ne misliš, da bi se en od naju moral naučiti vsaj kak tuj jezik?" Prvi policaj odvrne: "Pa kaj ti bo. Si videl. Frajer govori štiri jezike, pa mu tudi to čisto nič ne pomaga."
119Trije pripravniki za policaje delajo izpit, ki vsebuje teoretični in praktični del. Zadnja naloga v praktičnem delu je z glavo zabiti žebelj v steno, do glavice. Prvima dvema naloga ne dela težav, tretji pa se muči in muči, toda žebelj noče do konca v steno. Vodji izpitov to ne gre v glavo, saj se je tretji pripravnik do sedaj najbolje izkazal. Zato gre v sosednjo sobo in najde vzrok: prva dva žeblja štrlita lepo iz stene, na mestu, kjer bi se moral pokazati tretji žebelj, pa sloni šefova glava: ta je po popoldanski malici malo zadremal ...
118Na policijski postaji zamenjajo šefa! Novi komandir pa nima ušes. Komandir kliče policiste k sebi v pisarno na razgovor. Pokliče prvega: "Zdravo! Gospod policaj, povejte mi, kaj vidite posebnega na meni?" Policaj ga gleda in gleda in reče: "Komandir, vi pa nimate ušes!" "Marš ven!" se zadere komandir. "Teden dni ribanja WC-jev! Naslednji!" Noter stopi naslednji policaj, ki dobi isto vprašanje: "Kaj vidite posebnega na meni, gospod policaj?" Policaj ga gleda in opazuje, potem pa vljudno reče: "Gospod komnadir, jaz utemeljeno sumim, da ste brez ušes!" "Zgini mi izpred oči! Mesec dni usmerjanja na križišču! Naslednji!" Ko pride zadnji policaj ven reče naslednjemu revežu: "Uj, samo o njegovih ušesih ne reči nič!" Tudi tretji dobi isto vprašanje: "No, kaj pa vi vidite posebnega na meni, gospod?" Policaj ga pametno pogleda, opazuje in reče: "Gospod komandir, vidim da ste zelo lepo športno grajeni in postavni, imate čedno pričesko, plava srajca je tudi zelo lepa .... in nosite kontaktne leče!" Komandir ga debelo pogleda: "Hvala, hvala za komplimente ... sicer pa ... kako pa veste, da nosim kontaktne leče?" "Ha, če bi imeli ušesa, bi nosili očala ..."
117Dva tipa se pogovarjata: "A ti veš kakšna je razlika med policajem in telegraf štango?" "Ne vem," mu odgovori drugi. Pri pogovoru ju zaloti policaj, stopi do prvega in mu zateži: "Kakšna je razlika, no kakšna?!" Prvi pa ves prestrašen: "Nobene, gospod policaj, nobene!"
116Družba odhaja iz hotela. Zunaj neki pijanec hodi od avta do avta in otipava strehe. Nekdo iz družbe vpraša: "Gospod, kaj pa vi delate?" Pijanec: "Svoj avto iščem." "Ampak zakaj otipavate strehe?" "Saj jih imajo vsi avtomobili." "Že, že, samo moj ima modro luč na strehi."
115Zakaj policajom ne prodajajo kinder jajčkov? Zato, da se ne bi z rumenjakom zadušili.
114Zakaj policaj seksa s punco na balkonu? Ker mu je rekla, da mu mora zunaj priti ...
113Zakaj policaji ne nosijo Levi's 501 kavbojk? Ker si vedno srajce v hlačne gumbe zapnejo.
112Kako policaj razžene množico gorenjskih demonstrantov? Začne pobirati prostovoljne prispevke.
111Kako policaj naredi tinto? Tolče s pendrekom po vodi, dokler ne pomodri!
110Kako policaj odpre konzervo sardin? Potrka po njej in ukaže: "Odprite, policija!"
109Kako policaj preveri, če ura teče? Vrže jo ob tla, in če zbeži ...
108Kako dva policaja menjata žarnico na lusterju? Eden stopi na stol, se prime žarnice, drugi pa obrača stol ...
107Pa veste, kako ta dva pečeta kokice? Eden drži lonec, drugi pa trese štedilnik ...
106Kako policaj vžge motor? Nogo da na ročko, pa prime za belanco in sunkovito dviguje motor ...
105Kako policaj preveri če so šibice v škatli? Škatlico da na uho in strese z glavo ...
104Kako si policaj zaveže čevelj? Eno nogo da na stol, nato se pa skloni in zaveže čevelj, ki je na tleh.
103Koliko policajev je potrebno da lahko telefonirajo? Pet! Eden da vtakne prst v številčnico in štirje da vrtijo telefonsko govorilnico.
102Koliko policajev je potrebno, da lahko aretirajo črnca? Trije! Eden da ga aretira in dva, da neseta kasetofon.
101Koliko policajev je potrebno, da se pomolze eno kravo? Deset! Dva jo držita za vime, osem jih pa dviguje in spušča kravo.
100Kaj pomeni, če ima policaj eno črtico? Zna brati. Kaj, če ima dve? Zna pisati. Kaj pa, če ima tri črtice? Pozna enega, ki zna brati in pisati.
99Kaj je, če vidiš policaja samega? Fatamorgana. Kaj je, če vidiš dva policaja? Patrulja. Kaj je, če vidiš tri policaje? Dva policaja čuvata genija.
98Kaj imata skupnega policaj in penis? Nič! Oba sta organa za notranje zadeve.
97Kakšna je razlika med policajem in klitorisom? Je ni. Pri obeh je enako: ko stegneš jezik si v pizdi.
96Kaj imata skupnega policaj in čokolada? Oba zapirata.
95Policaja na postaji obišče prijatelj. Sredi odmora na hodniku zadoni: "ZIDANI MOST!" Vsi policaji poskačejo s stolov in stečejo ven. Čez pet minut se ponovno zasliši: "ZIDANI MOST!" Policaji kot obsedeni pritečejo v pisarne in posedejo na svoja mesta. Prijatelj vpraša policaja: "Kaj pa imate to?" "Ah nič. V petek imamo sindikalni izlet, pa se peljemo z vlakom."
94Dva policaja sta merila lestev. Eden jo drži, drugi pa zleze nanjo in meri. Mimoidoči pripomni: "Sta pa res butasta. Lestev bi položila na tla in izmerila koliko je dolga." "Butec neumni!" se zadere policaj na lestvi. "Saj naju ne zanima koliko je dolga, ampak koliko je visoka."
93Ker na policijski postaji začuda niso imeli dovolj denarja za pleskanje pisarne, je moral to delo opraviti en policaj. Med delom pa ga je obiskal inšpektor. In kaj je videl. Delo skoraj končano: opleskan strop, tri stene in ... tla . Inšpektor popizdi: "Ja, madona, a nisi mogel po tleh položiti časopisnega papirja?" "Ah, ne, tovariš inšpektor, saj ni treba, ker kar s tal dosežem!"
92Policaj pride nazaj iz safarija. Pa ga kolegi vprašajo kakšne živali je lovil. Odgovori, da je lovil tigre pa leve pa nosoroge pa pliznoje. Eden ga vpraša: "Kaj pa je to pliznoj." Oni odgovori: "To je pa ena taka čudna črna žival, ki po dveh nogah okrog skače pa tuli please no, please no ..."
91Trije policaji gredo domov iz večerne šole in se pogovarjajo. A vesta da je na Marsu življenje! Ja, jaz sem tudi nekaj takega slišal. Oh vidva lakaja, to je zaenkrat samo hipotenuza.

//vici/policaji/stran_4
na začetek
naprej
nazaj

iskalnik


 poišči


04/06/2020
odstranjene neuporabljane funkcije


Avtorska pravica © 2000-2023 TineL Studio vici. Pravice pridržane. Pogoji uporabe. Izjava o zasebnosti.
Izdelava, oblikovanje, urejanje in gostovanje: TineL Studio.
TineL Studio vici, različica 6.3
vici@tinelstudio.net