dobrodošlinaportaluvicev

prva stran
pomoč
novo
statistika
kazalo



črnhumor

//vici/črn_humor/stran_1
naprej
na konec


30Živela je Sirota Jerica, ki je bila zelo revna. Da bi zaslužila vsaj za vsakdanji košček kruha, se je odločila, da si iz prihrankov kupi orglice. Pride v trgovino z glasbenimi inštrumenti in vpraša: "Ali imate orglice?" "Ne, danes orglic nimamo. Pridite jutri," ji odgovori prodajalka. Naslednji dan gre Sirota Jerica spet v isto trgovino. "Ali imate danes orglice?" "Ne, še vedno jih nimamo, pridite jutri." Nasledji dan se ponovi isto, in tako še cel teden. Prodajalka je je že sita in ji pomoli britvico: "Tu so orglice." Sirota Jerica ni še nikoli videla britvice, zato plača in gre. Naslednji dan je v časopisu pod rubriko Črna kronika naslov: Vedno bolj ko je igrala, vedno bolj se je smejala.
29Sirota Jerica se je z otroki igrala na šolskem dvorišču. Z gornjega okna gleda hišnik in jim grozi: "Če mi kdo razbije šipo, mu oko iztaknem!" Ni hudič, da Jerica po nerodnosti brcne žogo naravnost v šipo. Brž priteče hišnik in vpraša: "Kdo je bil?" Seveda se Jerica takoj javi. Hišnik pa reče: "Kar sem rekel, sem rekel." Nakar Jerici iztakne oko. Otroci se igrajo dalje. Čez čas sirota Jerica, sedaj še bolj nerodna, zaluča žogo v drugo šipo. Spet v trenutku priteče hišnik in se z vprašujočim pogledom ozre po dvorišču. Jerica prostovoljno pride k njemu. Hišnik pa pravi: "Kar sem rekel, sem rekel!" ... in iztakne Jerici še drugo oko. Jerica se obrne in počasi krene proti domu. V tem trenutku pa se hišniku milo stori pri srcu, poboža Jerico in reče: "Saj še lahko ostaneš z otroki. Ostani in se igraj naprej!" "Ne morem," reče Jerica, "mačeha je rekla, da moram iti domov takoj, ko bo tema."
28Kakšna je razlika med dojenčkom in odojkom? Odojek se v pečici lepše zapeče.
27"Mama, jaz ne maram dedka." "Tiho sine, jej še, kar je na mizi!"
26"Mama, jaz pa ne maram sestrice!" "Tiho bodi pa jej!"
25Gredo trije pijanci po železnici. Prvi reče: "Tu je pa ograja zelo nizka ..." Drugi ga prekine: "Ja, pa stopnice so tudi preveč na ozko." Tretji odgovori: "Fanta, ne skrbita, lift že gre ..."
24Kakšna je razlika med dvokilskim in trikilskim dojenčkom? Trikilski gori dlje časa.
23Kakšna je razklika med dojenčkom in slonom? Slona ne moremo metati v steno.
22Zakaj imajo tuši v Ausschwitzu 11 lukenj? Ker imajo Židi 10 prstov.
21Zakaj mamica ne uporablja kontracepcije? Zato, da bo imela kaj za podkuriti.
20Zakaj rabi mamica 10 dojenčkov? Zato, da z njimi podkuri kres.
19Kaj je nenavadno? Dojenček na tovornjaku. Kaj pa ni nenavadno? Dojenček pod tovornjakom.
18Kaj je grozno? Dojenček v kanti za smeti. Kaj je še bolj grozno? Kanta za smeti v dojenčku.
17Mlada mamica po stopnicah nese dojenčka in ga drži za noge. To opazuje soseda in prijazno pove: "Soseda, da ne bo malemu kapica dol padla!" Mamica odgovori: "Saj ni sile, sem jo mu pribila."
16Hitler vpraša majhno Židinjo: "Koliko si stara, lepa punčka?" "Jutri bom pet let!" "Ne, ne boš!!"
15Kaj je sreča na vrvici? Tašča na štriku.
14Kaj imata skupnega tašča in svinjska pečenka? Obe sta najboljši mrzli.
13Kaj je črno in praska po šipi? Dojenček v mikrovalovni pečici.
12Kaj je grozno? Sedem dojenčkov v eni kanti za smeti. Kaj je pa še bolj grozno? Eden dojenček v sedmih kantah za smeti.
11Kakšna je razlika med tovornjakom peska in tovornjakom dojenčkov? Velika. Tovornjaka s peskom ne moreš razkladati z vilami za gnoj, tovornjak dojenčkov pa lahko.
10Reče mazohist sadistu: "Daj, udari me, udari me!" Pa pravi sadist: "Hmmmm, ne, ne bom."
9Kaj reče Janezek, potem ko ga premlati Tyson? "Prekleta baraba, sej boš ti že videl, ko te bom z nosom v pest udaril!"
8Kaj reče Janezek, potem ko ga drugič premlati Tyson? "Prekleta baraba, sej boš ti že videl, ko te bom jaz s trebuhom v koleno udaril!"
7Pride Hitler pozimi malo pogledat v Dachau. Takrat je bilo 10 stopinj pod ničlo. Pa reče svojemu podrejenemu: "Uff, je mraz, daj še kakšnega Žida na ogenj vrži!"
6Zakaj čaka mali Žid mamico na strehi pri dimniku? Zato, ker je važna le ljubezen in ne agregatno stanje!
5Leto 1943. Četa Nemcev pride v slovensko vas, kjer naj bi se v neki hiši skrivali patizani. Vdrejo v hišo in primejo gospodarico. Poveljnik začne z zasliševanjem: "Kje skrivaš partizane?" "Nikjer," odvrne ona. "Ne laži! Vemo, da so tu nekje," se zadere Nemec. "Tu jih ni!" Nemec pobesni in ukaže vojaku, naj ji odreže eno nogo. "Boš sedaj povedala, kje so," jo vpraša, ko je naloga opravljena. "Ne vem,", trdi gospodarica dalje. "Hans, še drugo nogo," se spet zadere Nemec. Toda medtem ko Hans reže drugo nogo, poveljnik razmišlja: "Eh, po mojem pa vendar govori resnico, saj noben človek ne bi žrtvoval dveh nog za partizane." Nato odidejo ... Kaj je nauk te zgodbe? LAŽ IMA KRATKE NOGE!
4"Mami! Jaz sem pa ubil starega ata!" "KAAAAAAAAJ??? SI NOR????? A veš da imamo še staro mamo v zamrzovalniku!?"
3Alpinistična skupina se vzpenja po hribu. Eden se zruši v prepad in ne morejo do njega. Spustijo mu vrv: "Primi se!!" "Ne morem, imam zlomljeni obe roki!" "Poskusi se prijeti z nogami!" "Ne morem, tudi te so poškodovane!" "Potem se pa primi z zobmi!" "Ok." In tip se res prime z zobmi. Začnejo ga vleči. Je že pri vrhu in vprašajo: "Kako gre?" "DobroOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOoooooooAAAAAAAAAAAAAaaaaa...!!!!"
2A kdo ve zakaj se je Hitler ustrelil? Ker so mu iz Ausschwitza poslali račun za plin.
1Bel zajček je imel na vrhu uhlja črn trikotnik, pa mu je šlo zelo na živce ... Šel je do lisice. Svetovala mu je, da si ga pobeli. Do prvega dežja je bilo vse vredu, potem pa spet enako. Zdaj je šel do sove. Rekla mu je, da naj gre do železniške proge, nastavi uhelj na tir in vlak mu ga bo odrezal. Zajček se odpravi do tirov, ter nastavlja uhelj, da bi mu odrezal samo črn trikotnik. Medtem pripelje vlak in ubogemu zajčku odreže glavo. Nauk: Moški zaradi črnih trikotnikov izgubljajo glavo.

//vici/črn_humor/stran_1
na začetek
naprej

iskalnik


 poišči


04/06/2020
odstranjene neuporabljane funkcije


Avtorska pravica © 2000-2023 TineL Studio vici. Pravice pridržane. Pogoji uporabe. Izjava o zasebnosti.
Izdelava, oblikovanje, urejanje in gostovanje: TineL Studio.
TineL Studio vici, različica 6.3
vici@tinelstudio.net