dobrodošlinaportaluvicev

prva stran
pomoč
novo
statistika
kazalo



policaji

//vici/policaji/stran_1
naprej
na konec


30V patrulji sta starejši in mlajši policaj. Pridete zvečer pred gostilno in zaslišita hrup. Mlajši se odloči, da gre pogledat noter in po potrebi napraviti red, starejši pa počaka zunaj. Mine sekunda in pol od vstopa mlajšega v gostilno, ko le ta prileti iz gostilne v visokem loku in pade na tla pred starejšega policaja. Ta ga vpraša: "Ali je notri gneča?" Mlajši odgovori: "Niti ne, sem kar hitro prišel na vrsto!"
29Zakaj policaj na premieri vedno sedi v prvi vrsti? Da se potem lahko pohvali, da je prvi videl film.
28Kako policaji nabirajo gobe? Ko najdejo prvo jo mučijo toliko časa, da pove kje so ostale.
27Mlajši in starejši policaj se sprehajata po mestu in mlajši vpraša starejšega: "Ti, kaj je bela barva prava barva?" "Seveda, tako kot ostale barve," odvrne starejši. Nekaj časa molče nadaljujeta pot, potem pa spet mlajši prične: "Kaj pa črna, je tudi to prava barva?" "Jasno, tako kot ostale barve," ponovi starejši. Mlajši se nasmeji in reče: "Vidiš, da sem imel prav včeraj, ko sem komandirju rekel, da sem kupil barvni televizor!"
26Reče komandir policaju: "Od danes naprej mi boš vsako jutro prinesel cajtnge." "Seveda." odvrne policist. Naslednje jutro mu res prinese časopis in dan za dnem enako. Potem pa se spomni, da bi imel najmanj težav če kupi kar 5 izvodov časopisa naenkrat in mu vsak dan prinese enega. Po treh dneh pride komandir in reče: "Sej ni čudn, de pravjo de smo tko butast, naš kolega Tone se je že tretjič ta teden zaletu v ist drevo!"
25Kaj je ekstrem? Če se poročita blondinka in policaj ...
24Ob prvem mraku gresta policaja po cesti. Eden med njima se skloni in nekaj pobere. Drugi ga vpraša: "Kaj si našel?" "Sto mark!" "Pokaži!" Prvi mu jih da, drugi jih pogleda, raztrga in vrže v koš. Prvi znori: "Si zmešan, sto mark si uničil!?" "Bile so ponarejene!" "Kako, ponarejene? Saj nisi ekspert, pa tudi slabo se vidi in še ultravijolične luči nimaš!" "Če ti pravim, da so bile ponarejene so bile ponarejene!" "Kako?" "Ja, kje si pa že videl bankovec za sto mark s tremi ničlami?"
23Kaj bi naredil policaj, če bi zadel glavni dobitek na lotu? Križišče bi kupil in začel na privat.
22Dva policaja vidita dva, ki kadita. "V kateri razred hodita!?" "V šesti." "Stran cigareto! To ni za froce!" Kasneje prvi policaj drugemu: "Midva sva tudi kadila v šestem razredu!" "Ja, ampak takrat sva bila stara 26 let!"
21Pride policaj iz vode in se zadere na kolega, ki leži na plaži. "Čuj, a ne vidiš, da ležiš na mojem radiu?" "A radio je? Jaz pa sem mislil, da mi tako glasno kruli v želodcu."
20Zakaj policaj teče pred spanjem dvajset krogov okoli hiše? Ker če pride vlomilec ima dvajset krogov prednosti.
19Policaj gre po cesti, sreča starko in reče: "Dober dan, dokumente prosim!" Starka mu odgovori: "Nič nimam pri sebi, bila sem samo pri zdravniku." Policaj: "Kako vam pa je ime?" Starka: "Sem Ana Marija iz Nunške grabe!" Policaj: "Kako pa mi lahko to dokažete? Imate pri sebi kakšen papir?" Starka: "Ja samo izvid od zdravnika." Policaj pozorno bere ... "Gospa, vi pa meni lažete! Vi niste Ana Marija iz Nunške grabe, tu piše Ana Liza iz Urina!"
18Štirje policaji se zberejo in začnejo igrati poker. Da bi bila igra bolj napeta eden predlaga kazen: "Vsi pljunimo v kozarec in tisti, ki izgubi mora pljunke popiti!" Telebani so se strinjali in kazen je veljala. Eden zgubi in reče: "A lahko popijem sam pol?" "Ok," v zboru. Prime kozarec in začne piti. Pije, pije in popije vse. Pa se oglasi eden: "Zakaj si pa vse popil?" "Nisem mogel pregrizniti."
17Dva policaja srečata župnika z obvezano glavo. Prvi policaj vpraša župnika, kaj se mu je zgodilo. Župnik odgovori, da se je udaril v boljer. Ko je župnik odšel, je drugi policaj vprašal, kaj je to boljer. Prvi policaj mu odgovori: "Kako naj vem, saj veš da ne hodim v cerkev."
16Šef policijske postaje je bil zelo ponosen na trato pred stavbo. Nekega dne pa so jo napadli krti. Skliče moštvo in pravi: "Sedaj grem na sestanek na vrhovno poveljstvo, vi pa medtem polovite vse krte in trato spravite v prvotno stanje, razumeli!?" Ko se čez tri ure vrne s sestanka mu namestnik navdušeno poroča: "Trata je urejena, krti polovljeni, še več, kar žive smo pokopali!"
15Policaji dobijo nove digitalne ročne ure. Po nekaj tednih uporabe jih načelnik vpraša: "Ali so te ure točne?" "Seveda so." "In koliko je sedaj ura?" "12 deljeno s 4 ..."
14Policaj pride v elektro trgovino in vpraša prodajalca: "Ali imate zelo dolg kabel za telefon?" Prodajalec mu odgovori: "Seveda ga imamo! Kako dolgega pa želite?" "Ja, to pa nebi vedel! Ali mi lahko vi priporočate?" "Kako daleč pa želite napeljati telefon?" "Ja, ne vem prav točno, zato ker bi kabel rabil za moj mobilni telefon!"
13Zakaj ima policaj poleg televizorja nož? Zato, da izostri sliko.
12Se peljeta dva policaja po cesti. Vendar v ovinku zgubita kontrolo nad avtomobilom in se zaletita v drevo. Vsa pretresena izstopita iz avtomobila in prvi reče drugemu: "Čuj kdo pravi, da nismo nikoli pravočasno na kraju nesreče?!"
11Zakaj sta v policijskem avtu dva policaja? Zato, ker eden zna računati, eden pa pisati.
10Zakaj imajo policaji kamen na televiziji ko gledajo porniče? Da je pornič bolj trd!
9Zakaj policaj liže uro? Zato, ker ima Tic-tac samo 2 kaloriji.
8Ali veste, kaj pomeni, če hodijo eden zraven drugega trije energetiki in en policaj? Tri faze in ena ničla.
7Zakaj policaj v civilu nosi zmeraj s sabo žličko? Da se lažje pomeša med ljudi.
6Policaj najde pingvina. Po nasvet stopi k načelniku. Načelnik mu svetuje, naj ga odpelje v živalski vrt. Ko se načelnik po napornem dnevu vrača domov, vidi policaja in pingvina pri sladoledarju in vpraša: "Kaj ga nisi odpeljal v živalski vrt?" In policaj odgovori: "Sem ga že in v kino tudi, zdaj pa sva še stopila na sladoled, veš, najraje ima malino ..."
5Dva policaja opazujeta sončni zahod. Barve se prelivajo ena v drugo, rumena, oranžna, rdeča ... Tišino zmoti prvi policaj, ko reče drugemu: "Ne razumem - država ima denar za tak kič, za našo izobrazbo ga pa nima!"
4Zakaj se policaji nikdar ne kopajo? Zato, ker čakajo, da bo na bojlerju zelena luč.
3Zakaj nosijo policaji kape? Vsaka kanta za smeti ima svoj pokrov!
2Koliko vicev o neumnih policajih obstaja? Nič. Vsi so resnični!
1Med ropanjem banke se sproži alarm. Prileti policija in policaj zavpije: "Vsi roke gor!" Ropar: "Kaj strašiš s tistole pištolco, jaz imam veliko hujše orožje. V tej injekciji imam smrtonosni virus AIDS-a! Če te zbodem boš umrl!" Policaj se zasmeje: "No daj, daj, daj - kar zbodi me!" Ropar ga res zbode in vbrizga virus. Policaj ga zmagoslavno pogleda in iz žepa potegne kondom: "Ha, mi nič ne moreš! Jaz sem zaščiten!"

//vici/policaji/stran_1
na začetek
naprej

iskalnik


 poišči


04/06/2020
odstranjene neuporabljane funkcije


Avtorska pravica © 2000-2023 TineL Studio vici. Pravice pridržane. Pogoji uporabe. Izjava o zasebnosti.
Izdelava, oblikovanje, urejanje in gostovanje: TineL Studio.
TineL Studio vici, različica 6.3
vici@tinelstudio.net