dobrodošlinaportaluvicev

prva stran
pomoč
novo
statistika
kazalo



sms

//vici/ostali/sms/stran_2
nazaj
na konec


61Razmisljate o samomoru? Naj ne ostane pri zeljah! Tu smo, da pomagamo. Nase usluge so kvalitetne in poceni. Ponujamo druzinske pakete. (Samo)mori d.o.o.
60Iz kovacije Muta vam sporocamo, da imamo razprodajo pustnih mask. Za vas priporocamo VILE. Vtaknite si jih v rit in ste pravi kup GNOJA.
59Ce ti srce zastoji in mocno zaboli, ce te stisne v pljucih, ce se ti pred ocmi zamegli in ti pamet odpove, to ni ljubezen, temvec infarkt!
58Obvescamo vas, da so vasi spermicidi prepocasni za izdelavo otrok, zato vas prosimo, da poskusite pri drustvu za gojenje polzev.
57Bog stvori sunce, toplo i sjajnu, stvori mjesec, mil i drag, stvori more, bistro i duboko, zatim stvori tebe ... Pa nekakvu pizdariju je ipak morao uciniti.
56Ko gledam morje, vidim tebe, ko gledam gore, vidim tebe, ko gledam sonce, vidim tebe, ko gledam oblake, vidim tebe; daj se umakni, da bom kaj vidu!
55Kojih je pet najomilijenih zivotinja kod svake zene? Kuna u dzepu, jaguar u garazi, lisica oko vrata, zmija u krevetu i majmun, koji ce sve to da plati.
54Bral sem, da kajenje skodi zdravju. Odlocil sem se, da ne bom vec bral.
53Nujno obvestilo: U slucaju gradzanskog rata bezite avionima JAT-a.
52Mesnica Josko Sekira vam sporoca, da bomo v petek ob 16.00 zaklali vec prascev. Vljudno vabljeni!
51Kdaj bodo zenske vredne 1000 SIT? Ko bo liter kmeckega mleka 500 SIT!
50Gari Kasparov vam sporoca, da ste ostali brez sluzbe. Dobil je namrec cenejsega kmeta.
49Ugodno prodam malo rabljen zvecilni gumi, prevozenih 150.000 zob, generalno obnovljen. Mozna menjava za 5 kg domacega usesnega masla.
48Spostovani! Sporocamo vam, da ste bili izzrebani za portret meseca. Naprosamo vas, da se javite v urednistvu Naravnih katastrof.
47Sreca CD-plosca gramofonsko plosco in jo vprasa: "Ej, a ti si se kar na igli?"
46Smrt je dokaz, da zivljenje cloveku skoduje ...
45Kozmeticni salon Lepa Vida vam sporoca, da vam odpade depiliranje nog, ker nam ni uspelo dobiti kombajna.
44Imas kaj casa? Imamo otvoritev gnojne jame pa rabimo predskakalca!
43S tem sporocilom sem vam zelel razkriti bistvo vasega bivanja na Zemlji, vendar ker bi bilo predolgo, vam ga ne bom povedal.
42SMS INFO: Policija svetuje: Vozis in pijes - se polijes.
41Obvescamo Vas, da takoj prinesite Vas GSM aparat v katerokoli naso poslovalnico. V 8 dneh bomo Vas aparat zanesljivo razstavili na prafaktorje. Mobitel d.d.
40Spostovani obcan! Urednistvo revije Kmecki glas vam poklanja letno narocnino, ker smo vas izbrali za naj kmeta leta.
39Komunalno podjetje Snaga vas obvesca, da bomo danes ob 17.00 uri pobirali smeti. Prosimo, da se postavite na dogovorjeno mesto.
38Ce si za packarije in neumnosti se dobiva po osmi na Copovi pri zelenih smetnjakih. Bova skupaj brskala po smeteh!
37Umij si vrat. (Tvoj vampir)
36Ce fant ti rece ljubim te, mu ponudi aspirin, da se resi bolecin.
35SMS INFO: Razmere na moskih! Moski so povsod normalno prevozni, razen na centralnem predelu, kjer je obcasno velika nevarnost naleta!
34Zelim si da ... kaj ce bi jaz in ti ... no, ce bi midva enkrat ... saj ni treba, da kdo izve ... lahko bi tako na skrivaj ... pisala Bozicku.
33Bok, ja sam tvoj mobitel. Samo sam na kratko htio izaci iz tvog dzepa, jaja ti uzasno smrde! Mislim, da ti je crko pimpek ...
32Pozdravljeni. Iz zavoda za pogresane osebe vam sporocamo, da vas prav ta trenutek nekdo neizmerno pogresa. Prosimo, da ga nemudoma poklicete. Hvala!
31Invitation!
Saturday-Bombs-Party in World Trade Center with DJ Bin-Laden, featuring his No.1 hit "It Wasn't Me", sponsored by American Airlines. See you there!

//vici/ostali/sms/stran_2
na začetek
nazaj

iskalnik


 poišči


04/06/2020
odstranjene neuporabljane funkcije


Avtorska pravica © 2000-2023 TineL Studio vici. Pravice pridržane. Pogoji uporabe. Izjava o zasebnosti.
Izdelava, oblikovanje, urejanje in gostovanje: TineL Studio.
TineL Studio vici, različica 6.3
vici@tinelstudio.net