dobrodošlinaportaluvicev

prva stran
pomoč
novo
statistika
kazalo



ženskeinmoški

//vici/ženske_in_moški/stran_4
naprej
nazaj
na konec


120Fant in dekle, ki pravi, da nima izkušenj, se poljubljata. Ona reče: "Zdi se mi, da nisem prva ženska, s katero se poljubljaš ..." "Zakaj tako misliš?" "Zato ker se tako izkušeno poljubljaš!" "Kako pa ti veš, da to delam izkušeno?"
119"Metka, poljubi me!" "Ampak Janko, ne na prazen želodec!" "Seveda ne. Na usta mislim."
118Fant in dekle sta objeta, da se ne ve, kje se on neha in ona začenja ... "S tem poljubom sem ti vse povedal. Si me razumela?" "Ne, prosim, povej mi še enkrat!"
117Mira se postavi v prav izzivalno držo, kar ne more ostati brez učinka. "Mira! Ko te takole gledam, me ima, da bi te kar poljubil!" "Potem pa pohiti, dolgo ne morem tako vzdržati!"
116"Ti si tako lepa, sladka, mila, nežna ..." "To mi je že Božo rekel!" "Nič mu ne verjemi, on je velik lažnivec!"
115"Ančka, slišala sem, da imaš drugega?" "Ne, ta je četrti."
114"Metka, sinoči sem te videla v parku z nekim fantom. Kaj naj to pomeni?" "To pomeni, da še ni bilo dovolj temno."
113Mama reče hčerki: "Čisto nič mi ni všeč, kako te je tisti fant sinoči poljubljal." "Meni tudi ne, mama, ampak kaj naj naredim, ko je še tako neizkušen?"
112"Sinoči sem videla, da te je neki fant poljubil?" "Oh, mama, umrl mu je stric, pa sem ga hotela malo potolažiti." "Po tistem, kar sem videla, mu je moralo umreti vse sorodstvo."
111Šestnajstletna prizna mami, da ima fanta, že tri tedne. "Tega moraš pustiti!" pravi mati odločno. "Saj ga hočem pustiti, mama, ampak on si ne upa."
110"Hčerka, hčerka, le kako si mogla dovoliti, da te je dimnikar poljubil?" "Saj še sama ne vem, mama. Kar naenkrat mi je bilo vse črno pred očmi."
109"Povej mi, Majdka, ali ti je tisti fant grozil, preden te je poljubil?" "Da, mama, rekel je, da me ne bo nikoli več, če bom kričala."
108"Ali veš, da dobiš z vsakim poljubom pet milijonov bacilov?" "Že, že, mami, ampak jaz se jih prav toliko tudi znebim ..."
107"Ali bi poklicala očeta, če bi te zdajle objel in poljubil?" vpraša fant dekle. "Ali bi rad tudi očeta poljubil?"
106"Zakaj kar naprej molčiš?" vpraša fant dekle, s katero se poljublja v parku. "Mama mi je rekla, da se ne smem pogovarjati z neznanimi moškimi ..."
105Fant hoče objeti dekle pred njeno hišo. Dekle pogleda gor, zagleda mamo in reče fantu: "Lahko me poljubiš, samo potem ti bom morala dati klofuto."
104"Prva si, ki sem jo poljubil," reče fant dekletu, ona pa ga zavrne: "To si rekel že Francki!" "Eh, njej sem se zlagal!"
103"Še nobenega fanta nisem poljubila. Kaj pa ti?" vpraša dekle fanta. "Jaz tudi ne."
102"Oh, dragi, če me še enkrat tako poljubiš, bom tvoja za vse življenje." "Hvala za opozorilo!"
101"Ti si prva, ki jo ljubim," reče fant dekletu, ona pa zamrmra predse: "Spet začetnik!"
100Tine ni vedel, kaj naj naredi z dekletom, pa je vprašal Toneta za nasvet. "Tanjo sem ves teden spremljal iz službe, ji nosil košare, torbe in ji vsak dan kupoval sladoled. Ali misliš, da bi jo zdaj že lahko poljubil?" "Ni treba, si že dosti naredil zanjo."
99"Ti si prva ženska, ki sem jo poljubil." "Verjamem. "Ti si tudi prva, ki mi to verjame."
98Kaj je poljub? - Nič, deljeno z dvema.
97Dekle je po nekaj srečanjih povabila fanta domov, ker da bodo njeni starši odšli v kino. Fant se je na obisk dobro pripravil: kupil je šopek rož, priložnostno darilce, in odšel v lekarno, kjer je lekarnarju malce v zadregi izjecljal, da bi rad kupil "tisto", zaščitno sredstvo. Zvečer pozvoni pri izvoljenki, kjer se tudi seznani s staršema. Malo pred odhodom v kino oče vpraša: "Zakaj pa ne bi šla še vidva z nama v kino?" Fant privoli, med potjo pa mu dekle zašepeta: "Ti idiot! Zakaj si sprejel povabilo za kino?" "In zakaj mi ti nisi povedala, da je tvoj oče lekarnar?"
96V nebesih se srečata dva moška. Prvi vpraša drugega: "Kako si pa ti umrl?" Pa pravi drugi: "Ja, to je pa dolga zgodba ..." "Pa saj imava časa na pretek!" "No, takole je bilo: Pridem po dolgem službenem potovanju predčasno domov. Ko zapeljem na dovoz, je na dvorišču tuj avto. Vstopim. Na mojem obešalniku visi drug suknjič, na polici, kamor sem hotel odložiti čevlje, tuji čevlji. Po tleh pa modrc, kravata, srajca, hlačke ... Razburjen vskočim v spalnico. Pogledam pod posteljo, nič. V kuhinji, na balkonu, v omari, v kleti, dnevni sobi, garaži, nič. Ker sem bil prepričan, da je v hiši ženin ljubček, sem, obupan od iskanja, pobral revolver in se ustrelil." "No, vidiš, če bi pogledal še v zamrzovalnik, pa bi bila živa še oba!"
95Žena zjutraj vpraša moža: "Kdo je Veronika, o kateri si govoril ponoči, med spanjem?" "Oh, to je kobila, na katero sem stavil na zadnjih dirkah." Zvečer pride mož domov, žena pa mu sporoči: "Tista tvoja kobila je danes dopoldne dvakrat telefonirala."
94V manjši družbi se pogovarjajo o zvestobi in nezvestobi. Neka ženska je posebno ogorčena nad nezvestimi moškimi. Nenadoma se oglasi njen sosed: "Jaz pa spim vsako noč z drugo." "Tega od vas res ne bi pričakovala," se strese ženska. "Tako je prišlo: prva žena mi je umrla, potem sem se še enkrat poročil in zdaj moram spati vsako noč z drugo."
93Zlatoporočenca se pogovarjata o zvestobi in nezvestobi. "No, zdaj mi lahko po pravici poveš," reče žena, "kolikokrat si se mi v petdesetih letih izneveril." "Res hočeš vedeti? No, ti bom pa povedal: dvakrat - in sicer s tvojima prijateljicama, Francko in Vero." "Joj, potem sem se ti pa jaz dvajsetkrat preveč maščevala," vzklikne žena v zadregi.
92Mož pripelje k psihiatru ženo, ki je otožna, muhasta in nemirna. Psihiater jo pregleda, ji zastavi nekaj vprašanj, nato pa jo nepričakovano objame in strastno poljubi. Žena kar zažari. "Vidite," pravi psihiater možu, "to potrebuje vaša žena. Predlagam vam tako zdravljenje vsak torek, četrtek in soboto." "V redu," se mož strinja, "vendar bo malo težko. Ob torkih in četrtkih jo že lahko pripeljem, ob sobotah pa hodim v savno."
91V bolnišnici ležita dve ženski v isti sobi. Ena ima veliko obiskov, druga pa nobenega. Nazadnje prvo bolnico le premaga radovednost: "Oprostite, da vas nadlegujem, ampak kako to, da vas prav nihče ne obišče?" Druga odgovori: "Veste, imam samo moža, a je tudi on zdaj v bolnišnici." "Joj, to je pa prav žalostno, ubogi mož, ki vas ne more obiskati," sočutno pripomni prva bolnica, druga pa jo zavrne: "Nič ga ne zagovarjajte, saj je on začel!"

//vici/ženske_in_moški/stran_4
na začetek
naprej
nazaj

iskalnik


 poišči


04/06/2020
odstranjene neuporabljane funkcije


Avtorska pravica © 2000-2023 TineL Studio vici. Pravice pridržane. Pogoji uporabe. Izjava o zasebnosti.
Izdelava, oblikovanje, urejanje in gostovanje: TineL Studio.
TineL Studio vici, različica 6.3
vici@tinelstudio.net