dobrodošlinaportaluvicev

prva stran
pomoč
novo
statistika
kazalo



ženskeinmoški

//vici/ženske_in_moški/stran_5
naprej
nazaj
na konec


150Suzana pove očetu, da se bo zaročila. Oče jo vpraša: "Ali sta se prepričala, da sta za skupaj?" "Sva se, sva se, očka, celo večkrat!"
149"Ali me boš vedno ljubil?" vpraša dekle fanta. "Bom, vendar bi od časa do časa želel tudi kaj pojesti."
148Prijatelja se srečata. "Slišal sem, da si se zaročil." "Tako je." "Ali je res, da je tvoja zaročenka dvojčica?" "Res." "In se nič ne bojiš, da bi se kdaj zmotil?" "Nič. Ni mogoče. Njen brat dvojček ima poleg tega še brke ..."
147Zaljubljen mladenič objema zobozdravnikovo hčerko. Nenadoma se zaslišijo na stopnicah koraki. Dekle vzklikne: "Oče prihaja! Zdaj me boš moral zasnubiti ali pa si dati izruvati zob!"
146"Oprostite, ali lahko dobim vašo hčer za ženo?" v zadregi jeclja mladenič dekletovemu očetu. "Ne vem. Pripeljite pokazat ženo, pa bomo videli ..."
145"Vzamem te, če ne smrčiš." "Smrčim, ampak saj ponoči nisem nikoli doma."
144"Zdaj se pa odloči! Se boš poročil z mano ali ne?" "Hudiča, ali lahko še izbiram?"
143"Ljubica, ali si že imela kakega fanta pred menoj?" Molk. "Ljubica, nekaj sem te vprašal ..." "Malo počakaj, štejem."
142"Ali tvoj fant še študira matematiko?" "Me prav nič več ne zanima, kaj počne. Z njim sem nehala hoditi." "Zakaj pa?" "Pred kratkim mi je pisal, da leži v postelji in rešuje probleme z dvema neznankama."
141"Očka, zakaj si brcnil Frenka v zadnjico, ko me je poljubil? To mu je povsem strlo srce." "Nisem vedel, da ga ima tako nizko."
140"Nehvaležnost je plačilo sveta," se pritožuje znan osvajalec ženskih src in nadaljuje: "Ko sva se spoznala, sem jo povabil v najdražjo restavracijo. Naročil sem najboljši šampanjec in ji kupil velik šopek vrtnic. Popil nisem niti kapljice alkohola, da bi jo čimbolj varno pripeljal domov ... in veš, kaj je rekla?" "Ne." "Kako pa to veš?"
139"Slišal sem, da si razdrl zaroko s Kristino?" "Da, preveč je dišala po tobaku." "To pa res ni tako pomembno." "Kako da ni? Ne ona ne jaz ne kadiva."
138On kleči na kolenih in tarna: "Če me ne boš uslišala, bom umrl!" Ona ga ne usliši, in glej: čez 55 let res umre!
137"Če se ne poročiš z menoj, bom skočil skozi okno!" "Saj stanuješ v pritličju, cepec! Ne rečem, če bi stanoval v desetem nadstropju." "Bom skočil pa desetkrat zapored!"
136"Včeraj sem bila z Vojkom v parku. Bila je taka mesečina, da bi lahko časopis bral." "In kaj sta delala?" "Vojko je bral časopis."
135"Mama, grem na sprehod. Potrebna sem svežega zraka." "Prav, ampak povej zraku, da moraš biti do večerje doma."
134"Mami, ali grem lahko malo v park poslušat slavčka, ki tako lepo poje?" "No, Metka, pa pojdi za kratek čas, ampak glej, da ne boš slavčku spet nesla očijevih cigaret!"
133"Mama, povej mi, kakšen mož bi meni ustrezal?" "Pomiri se, hčerka, pusti može pri miru ... Poišči rajši kakšnega neoženjenega."
132Mladenič se ves obupan pritožuje prijatelju, da ga je dekle zavrnila, ko ji je predlagal, da bi hodila skupaj. Prijatelj ga tolaži: "Ne obupaj! Kadar ženska reče 'ne', navadno misli 'da'." "Ampak saj mi ni rekla 'ne', rekla mi je 'bedak'!"
131"Zakaj nočeš biti moje dekle?" proseče sprašuje fant dekle. "Iz dveh razlogov." "Katerih?" "Prvi razlog si ti, drugi pa je nekdo drugi."
130"Zakaj si se razšla z Vinkom?" "Ali bi ti hodila z nekom, ki ima spolne odnose še s tremi drugimi?" "Nikoli!" "No, vidiš, Vinko tudi ne."
129Ali veste, zakaj morajo mlada dekleta ob osmih v posteljo? Zato da lahko pridejo do desetih domov.
128"Nesramnež, kaj si dovolite?!" ugovarja lepa kopalka, ko prisede k njej neznan mladenič in jo začne strastno poljubljati. "Oprostite, ampak dobil sem pismo, v katerem mi teta piše: 'Objemi in poljubi vse!' Če ne verjamete, vam ga lahko pokažem!"
127Prijateljici se pogovarjata. "Kadar me hoče fant poljubiti, se upiram z vso silo." "To morajo biti tvoji zmenki dolgočasni!" "Motiš se. Jaz se shajam samo s fanti, ki so močnejši od mene."
126"Tako sem zaljubljen v Lenko, da ne vem, kako bi ji to povedal." "Ko jo boš srečal, ji reci, da jo imaš tako rad, da še jesti ne moreš več," svetuje prijatelj. Ko Lojze spet sreča Lenko, zardi in ji plaho reče: "Lenka, ko te zagledam, me mine ves apetit."
125"Slišal sem, da si zaradi Majde nehal piti in kaditi." "Res je." "In zakaj se ne poročita?" "Zdaj, ko ne kadim in ne pijem, imam šanse še pri vrsti drugih!"
124"Slišal sem, da sta se s Tino razšla?" "Res je: nehal sem piti, tako kot je zahtevala in vztrajala, potem sva se pa razšla." "Neverjetno." "Zakaj? Prej ko sem pil, me je kar naprej opozarjala: 'Nehaj piti! - Kdaj boš nehal piti? - Zakaj ne nehaš piti? - Ali ne vidiš, da pijača uničuje vse? - Obljubi mi, da boš nehal! - Alkohol je tvoj sovražnik številka ena! - Če ne boš nehal, tebom pustila!' Potem ko sem res nehal piti, se pa nisva imela več kaj pogovarjati."
123Mlad fant se približa lepi deklici: "Ali bi mi hoteli pomagati? Pišem knjigo, pa bi za začetek potreboval vašo telefonsko številko." "Kakšno knjigo pa pišete?" "Telefonski imenik."
122"Zakaj si prepričana, da misli Tone s teboj resno?" "Zato ker hodiva skupaj že eno leto, pa se ni še nikdar zasmejal."
121"Ali vas lahko poljubim?" vpraša mladenič mladenko. Ona molči. "Bodite dobri, dovolite mi, da vas poljubim." Ona molči naprej. "Ali ste mogoče gluhi?" "Ali ste mogoče vi mrtvoudni?"

//vici/ženske_in_moški/stran_5
na začetek
naprej
nazaj

iskalnik


 poišči


04/06/2020
odstranjene neuporabljane funkcije


Avtorska pravica © 2000-2023 TineL Studio vici. Pravice pridržane. Pogoji uporabe. Izjava o zasebnosti.
Izdelava, oblikovanje, urejanje in gostovanje: TineL Studio.
TineL Studio vici, različica 6.3
vici@tinelstudio.net