dobrodošlinaportaluvicev

prva stran
pomoč
novo
statistika
kazaločrnhumor

resniceomačku

//vici/črn_humor/maček
na konec


Maček 1 zvezdica (*)

Nič bolečin. Dejansko ni pravega občutka bolezni. Tvoj spanec je bil gol disko počitek, ki te je sedaj pustil brez prave energije. Bodi vesel, da lahko kljub temu funkcioniraš relativno sposobno. Kakor koli, vseeno si izsušen. Spiješ lahko deset steklenic (po 2,5 dcl) sprita, pa se boš vseeno počutil suhega. Hrepeniš po tolstem zrezku in veliki porciji ocvrtega krompirja.

Maček 2 zvezdici (**)

Ni bolečin, ampak nekaj je vseeno narobe. Morda zgledaš v redu, vseeno pa imaš mentalno kapaciteto spenjača za papir. Kava, ki jo srkaš, le še bolj draži tvoje že tako rdeče grlo, ki čaka na svež zajtrk in sadno pito iz McDonald'sa. Sinočnji večer je naredil pravo opustošenje tvojemu črevesju.

Maček 3 zvezdice (***)

Rahel glavobol. Čuden občutek v želodcu. Definitivno nisi produktiven. Kadarkoli pride mimo tebe dekle, zagodrnjaš, ker te vonj njenega parfuma spomni na številne džin odmerke, ki si jih popil s tvojimi alkoholnimi prijatelji. Življenje bi bilo trenutno tako zelo prijetno, če bi bil v postelji z ducatom krofov in juho, gledal pa bi MTV podelitev glasbenih nagrad. Popil si štiri kave, galono vode in liter kokakole pa še vedno nisi šel na malo potrebo.

Maček 4 zvezdice (****)

Življenje je beda. V glavi ti brni in ne moreš govoriti prehitro, ker se bojiš, da boš bruhal. Vsi kričijo nate, ker si pozen in si zamudil vse, kar se sploh da zamuditi. Oblačiš se, poskušas se obriti temeljito, kar ti ne uspeva, hkrati pa imaš frizuro takšno, kot da so te izrezali iz šolske slike letnik '76, poleg tega pa imaš oči kot morska mačka.

Maček 5 zvezdic (*****)

Znan tudi pod imenom Dantejev četrti krog pekla. Zdi se ti, da ti zraven srca bijejo še možgani in te navdaja občutek dvojnega utripanja. Vodka dejansko sili iz vsake pore tvojega telesa in te še dodatno omamlja. Umivaš si zobe in si pozabiš splakniti usta. Tvoje telo je popolnoma nehalo proizvajati slino, zato te je jezik začel dušiti. Smrt se zdi čisto v redu izbira. Seveda se niti približno ne spomniš, s kom si bil sinoči, kje si bil, kaj si pil in zakaj neka tujka še vedno spi v tvoji postelji.

Maček 6 zvezdic (******)

Tako zvan Neskončni morilec. Zbudiš se na tleh kopalnice. Za nekaj sekund se zazreš v strop kopalnice in se hkrati sprašuješ, ali je prijeten, osvežujoč in hladen občutek keramična ploščica ob licu ali tvoje kozlanje izpred petih ur. Občutek imaš, da si se zbudil zadnji na svetu. Poskušaš dvigniti glavo. To ni več mogoče. Samo za trenutek lahko nagneš glavo in zavohaš neznosen smrad 13 škatel cigaret v tvojih laseh in se zaveš, da si kadil - ampak ne ultra lahke. Neka baraba ti je ponudila marlboro rdeče in kadil si jih, kot da je to polno plačano delo. V meglenem obrisu se vidiš v ogledalu in opaziš napis na čelu. Branje ni mogoče. Čeprav veš, da boš nekoč moral vstati, si ne znaš predstavljati, da bi kadarkoli oblekel še kaj drugega kot muckasto pižamo in copate.

Maček 7 zvezdic (*******)

Tiger. Kakršenkoli premik bi pomenil takojšnje kozlanje. Sicer pa se niti nisi sposoben premikati, še manj, nisi sposoben razmišljat o tem, da bi se premikal. Želiš si, da bi lahko spal, da ne bi sam sebi šel tako na jetra ob spoznanju, da si greznica. Kje si, ne veš, sicer pa je to nepomembno. Obljubljaš si, da nikoli več v življenju ne boš pil, pa da se zruši nebo, zadeneš loto ali dobiš roko Britney Spears. Spati torej ne moreš, zato ti samo preostane, da vohaš, kako smrdiš po tekili, kozlanju, kozlanju, švicu in kozlanju - ki niti ni vse tvoje. Si prav beden primerek matere narave in se skozi smiliš sam sebi. Poskušaš premleti dogodke včerajšnjega večera, pa ugotoviš, da te to preveč utruja in da je bolje samo ležati in ne početi/misliti česar. Toda smrad ostane.

Maček 8 zvezdic (********)

V grlu je še vedno možno čutiti cev, ki si jo požiral, čeprav nisi vedel zase. Želodec imaš prazen, čeprav se tega sploh ne zavedaš. Ležiš v bolniški postelji in opaziš, kako te sestre zaničljivo gledajo. Ne bi ti moglo biti bolj vseeno. Ob misli na alkohol ti gre na jok. Pa ob misli na 14.00 uro, ko bodo na obisk prišli starši tudi.

//vici/črn_humor/maček
na začetek

iskalnik


 poišči


04/06/2020
odstranjene neuporabljane funkcije


Avtorska pravica © 2000-2023 TineL Studio vici. Pravice pridržane. Pogoji uporabe. Izjava o zasebnosti.
Izdelava, oblikovanje, urejanje in gostovanje: TineL Studio.
TineL Studio vici, različica 6.3
vici@tinelstudio.net