dobrodošlinaportaluvicev

prva stran
pomoč
novo
statistika
kazaločrnogorski

//vici/črnogorski
na konec


23Črnogorec gleda porno film, leži na kavču z obema rokama pod glavo. Na ekranu je scena zelo vroča, zato se mu dvigne ...
"E, da mi je sad bar jedna ruka slobodna."
22Kaj dobimo če črnogorca povozi valjar?
Uspavalni prašek.
21Prišla je v Črno goro ekipa, ki snema film in vprašala črnogorca, če ga lahko malo posnamejo.
"Može."
In so ga posneli. Potem pa so mu rekli, če se lahko malo sprehodi, pa jim je odgovoril: "Ne može. Ja sam glumac ali nisam kaskader."
20Pride Bosanec v Črno goro in reče Vladiki:
"Jel, Vladiko, jel mogu da odnesem kamenja?"
Vladika pravi: "Nosi, samo ti nosi."
In odnese par kamnov.
Pride Bosanec drugič s kamionom. Spet reče Vladiki:
"Jel, Vladiko, jel mogu da odnesem još kamenja?"
In Vladika spet: "Ma samo ti nosi, čovječe."
In Bosanec odpelje poln kamion. Medtem pa se zbere gruča vaščanov, ki nezadovljno mrmrajo. Pride eden izmed njih do Vladike in reče:
"Jel, Vladiko, što dopuštaš da nam Bosanci odnose kamenje?"
Pravi Vladika: "Ma neka nose, dovoljno ga je."
Gre vaščan nazaj in se posvetuje z ostalimi. Pride zopet do Vladike:
"Dobro Vladika. Al ako se pojavi zemlja, tič češ je obraživati!"
19Črnogorec v zadregi pokliče očeta in mu pove: "Oče, odločil sem se zapustiti fakulteto za elektrotehniko. Deset let mi je več kot dovolj, ne morem več. Prestopam na medicino."
Oče prizadeto odgovori: "Dobro, sine, kakor hočeš, toda midva z dedom bova študirala naprej."
18Kaj dobiš, če Črnogorca vržeš v olje? Bremz olje.
17Kako zgleda črnogorski fitnes? Ležiš tako dolgo, da te vse mišice bolijo.
1610 crnogorskih zapovjedi:

- Čovjek se rodi umoran i živi zato, da se odmori!
- Ljubi svoj krevet kao samoga sebe!
- Odmaraj se danju, da noču možeš spavati!
- Ne radi - rad ubija!
- Ako vidiš nekoga, da se odmara - pomozi mu!
- Ne čini danas ono što možeš sutra!
- Radi manje nego to možeš, a ono što možeš, prebaci na druge.
- U hladu je spas - od odmaranja još niko nije umro!
- Rad donosu bolest - ne umri mlad!
- Kada zaželiš raditi, sjadni, pričekaj, vidjećeš da će te proći!
15Turist v hotelu na Črnogorskem primorju naroči bujenje:
"Ich möchte das ich Morgen in 6 Uhr wach sein." (Zjutraj ob šestih bi rad bil buden)
Zjutraj pri turistu zvoni telefon: "Ustaj jado, šta čekaš, deset je sati."
14Dva črnogorca ležita pod drevesom, v senci. Pa se Zemlja zavrti in senca se premakne. Prvi: "Hej, a se premakneva v senco?" In se premakneta. Drugi: "Vala, čovek ko'tica, čas tu, čas tamo!"
13Gresta dva Črnogorca po mestu. Naenkrat eden zagleda polža in reče: "Iiii, kakvi lipi puž!" Pa pravi drugi: "Ma, ima sam ja lipšeg pa mi ubjega!"
12Zakaj je Črnogorec ubil polža? Ker mu je že tri dni sledil.
11Trije Črnogorci sedijo v senci pod drevesom. Med debato opazujejo mimovozeče avtomobile. Prvi pravi: "Joooj, poglej kakšen mercedes ..." Mine pol ure ... Drugi pravi: "Jok, to ni bil mercedes, to je bil BMW ..." Zopet mine pol ure ... Tetji pravi: "Beehh, odoh ja kuči. Ne mogu vas slušat kako se svađate."
10Zakaj bi bil Črnogorec rad podoben kači? Ker kača lahko leži pa vseeno gre ...
9Zakaj si Črnogorec po obilnem kosilu nabije kost v rit? Zato, da ga pes odvleče v senco!
8Hodi Slovenec po Črni Gori in sreča Črnogorca, ki leži pod slivo in ga vpraša: "Šta radiš ovde?" Ta mu odgovori: "Pa berem šljive?" Slovenec se začudi in odide. Drugi dan gre spet mimo in ga vpraša: "Šta radiš ovde?" Ta mu spet odgovori: "Pa berem šljive!" Slovenec se spet začudi in odide. Drugi dan ga zopet sreča in vpraša isto. Črnogorec mu spet isto odgovori. Slovenec se razjezi in reče: "Pa kako bereš šljive kad samo ležiš tu!" Črnogorec mu odvrne: "Pa lepo, kad zaduva vetar šljive padnu dole i ja ih pokupim!" Slovenec vpraša: "A šta ako ne zaduva vetar?" Črnogorec: "A jebiga ... slaba ljetina!"
7Dva Črnogorca sta se sprehajala ob reki. Prvi pravi: "Ej stari, nekdo se utaplja v reki midva pa stojiva!?" Drugi pravi: "Saj res, dajva se usesti."
6Sastali se najvideniji Crnogorci da izglašaju radnu nedjelju i poslije dugo viječanja nekako se dogovore, te predsjednik skupa počne da čita:
"Ponedjeljak - odmor od vikenda,
Utorak - priprema za rad,
Srijeda - radni dan,
Četvrtak - odmor od rada,
Petak - priprema za vikend,
Subota i nedjelja - vikend."
Posto je pročitao, digne ruku jedan od učesnika i zapita: "A hoče li svaka srijeda bit' radna?
5Sreli se dva Kineza i pričaju: "Jesi li čuo da su nam Crnogorci objavili rat?" "A koliko ih ima?" "Oko 10.000 vojske." "A u kom su hotelu odseli?" U isto vrijeme pričaju dva Crnogorca: "Znaš li mrco da smo zaratili sa Kinezima?" "Znam. A koliko ih ima?" "Milijardu i dvjesta miliona." "Kuku nama! Kako cemo sahranit' tolike ljude?"
4U kupeu sjede Crnogorac, Englez, Francuz i jedna gospoda. Poslije nekog vremena gospoda se blago pridigne i prdne. Svi zbunjeni, ali ustane Englez i kaže: "Oprostite gospodo, omaklo mi se, imam problema sa gasovima." Izvinite još jednom. Poslije nekog vremena ona gospoda ponovo prdne, ali ovaj put Francuz kao pravi gentlmen se izvini svima za probleme sa stomakom i obeča da se više neče ponoviti. Prode neko duže vrijeme, ništa se ne desava, Crnogorac nestrpljiv sjedi, pa če, posto ga je strpljenje izdalo: "Ja idem do bifea gospodo. Ako ova zenetina opet pr'ne, recite da sam ja."
3Budva, leto 1998... Razgovaraju dva Crnogorca. Prvi Crnogorac: "A, viđu ti one dvije ženske? A što su lijepe!" Drugi Crnogorac: "A, nu! A što čemo činit?" Prvi Crnogorac: "A, velju, ne znam! Očemo li ih jebat, ili čemo ih pretuči?" Drugi Crnogorac: "A, velju, bolje im je da ih pretučemo!" Prvi Crnogorac: "A što, coce?!?" Drugi Crnogorac: "A velju, DUŽE ČE SE SJEČAT!"
2Pride Črnogorec v kupleraj, ter se ustavi na recepciji in vpraša: "Imate li nekog snažnog momka za mene?". Šefica mu odgovori: "Imamo, imamo, samo treba da ga platiš.". "Nema problema," pravi on in vpraša naprej: "Imate li vi neku djevojku plavušu za mene?" "Imamo, imamo, samo treba da je platiš. Očeš ključeve?" "Oču, oču," odgovori on, vzame ključe in odide v sobo. Tam se sleče in uleže na posteljo. Kmalu nekdo potrka in v sobo vstopi črnec, za njim pa blondinka. Nato se oglasi Črnogorec: "E, momče vidim da si jak, pa onda stavi ovu curicu na ono moje i drmaj je gore dole." In res... Čez čas se utrudi in ves poten si obriše čelo. Črnogorec ga vidi in mu pravi: "Ma šta je momak, ko sad jebe, ja ili ti?"
1Došla Fata prijaviti da je Crnogorac silovao. "Pa kako znaš da je bio Crnogorac?" "Zato što sam morala sve sama raditi!"

//vici/črnogorski
na začetek

iskalnik


 poišči


04/06/2020
odstranjene neuporabljane funkcije


Avtorska pravica © 2000-2023 TineL Studio vici. Pravice pridržane. Pogoji uporabe. Izjava o zasebnosti.
Izdelava, oblikovanje, urejanje in gostovanje: TineL Studio.
TineL Studio vici, različica 6.3
vici@tinelstudio.net