dobrodošlinaportaluvicev

prva stran
pomoč
novo
statistika
kazalotašče+odvetniki

//vici/tašče+odvetniki
na konec


16A lawyer's dog runs around town unleashed, heads for a butcher shop and steals a roast. The butcher goes to the lawyer's office and asks, "If a dog running unleashed steals a piece of meat from my store, do I have a right to demand payment for the meat from the dog's owner?"
The lawyer answers, "Definitely."
"Then you owe me $8.50. Your dog was loose and stole a roast from me today."
The lawyer, without a word, writes the butcher a check for $8.50. The butcher, feeling satisfied, leaves.
Three days later, the butcher finds a bill from the lawyer: $100 for a consultation.
15"Kaj so mešani občutki?" "?" "Mešani občutki so, če se tašča ubije s tvojim novim avtom."
14Na pogrebu neke tašče, ki jo je do smrti ugriznul pitbul, je nenavadno veliko ljudi. V prvi vrsti koraka zet s psom. Prijatelj ga vpraša: "A so vsi sorodniki?" Zet: "Skoraj nobenega ne poznam, vsi so prišli, ker so slišali, da hočem prodati pitbula takoj po pogrebu."
13"Novopečena" tašča (v kratkem razdobju sta se ji poročila sin in hči) sreča svojo dobro prijateljico. Ta jo pobara, kako kaj zakoni njenih otrok. Iz tašče se kar vsuje: "Oh, grozno, da ima ravno moj sin tako smolo in poroči tako leno žensko! Ti povem, da ji kuha, pere, pospravlja. Za nameček je pa še ves nor nanjo; darila, rože, večerje ... Saj bom še znorela!!" Prijateljica: "Ja to je pa hudo. Kako pa kaj hči?" Tašča: "Ja, ta ima pa srečo. Nimaš pojma, kakšnega zlatega moža ima! Vse ji naredi, da ji še s prstom ni treba migniti pa kako jo ima rad ...!"
12"Ja Tone, kaj pa počneš tukaj?" "Žena mi je umrla. Kaj pa ti?" "Meni pa tašča." "Aaa... Tudi ni slabo, tudi ni slabo ..."
11Pride pogrebnik domov, ves zmučen. Pa ga vpraša žena: "Zakaj si pa tako zmučen? Ste imeli dosti pogrebov?" Pa pravi pogrebnik: "Ne, samo enega." Žena ga vpraša: "Zakaj si pa potem tako izmučen?" "Ker smo pokopavali neko tečno taščo, pa so ostali ploskali, tako da smo mogli desetkrat ponavljati!"
10Zakaj pa nimaš strašila na vrtu? Ni potrebno, ker je tašča stalno tam.
9Jože vpraša Lojzeta: "Hej, kaj boš delal čez vikend?" "Ah, nič posebnega. S sinom greva spuščat zmaje. In ti?" "Tudi nekaj podobnega. S taščo greva v hribe."
8Zakaj tašče ne pridejo v nebesa? Ker zmaji ne letijo tako visoko.
7Nekega dne pride Lojze trkat na Janezova vhodna vrata. Dolgo časa nihče ne odpre. Janez naposled odpre vrata (bil je ves črn po obrazu) in pravi: "Kaj bi rad? Nimam dosti časa, dimnik čistim." "Joj, kaj še ne veš? Tašča ti je umrla!" "Zdaj je čas za delo in ne za zabavo."
6"Čuj, a je med ljubljanskimi nogometnimi navijači dosti tašč?" "Ne!" "Po čem pa ti to sklepaš?" "Če pa jim pravijo zmaji."
5Kaj je to? Podnevi laja, ponoči plava? Taščina proteza!
4Kaj imata skupnega tašča in sonce? V oba ne moreš dolgo gledati.
3Tašča čepi pred greznico in pomaka vanjo grablje. Mimo pride zet in vpraša: "Kaj pa iščete?" "Eh nič, proteza mi je padla v greznico," odvrne ženska. "Pa saj imate ob desni nogi štiri proteze," pravi zet. "Vem," reče ženska in dalje meša po greznici: "Ampak nobena mi ni prav!"
2Na cesti vidiš do nerazpoznavnosti povoženega psa in odvetnika. Kako veš kateri je odvetnik? Pred psom je 10 metrov sledi zaviranja.
1Kdaj veš, da je res mrzlo. Takrat, ko imajo še odvetniki roke v žepu.

//vici/tašče+odvetniki
na začetek

iskalnik


 poišči


04/06/2020
odstranjene neuporabljane funkcije


Avtorska pravica © 2000-2023 TineL Studio vici. Pravice pridržane. Pogoji uporabe. Izjava o zasebnosti.
Izdelava, oblikovanje, urejanje in gostovanje: TineL Studio.
TineL Studio vici, različica 6.3
vici@tinelstudio.net