dobrodošlinaportaluvicev
spletne strani: http://vici.tinelstudio.net   ::   mobilne strani: http://wap.tinelstudio.net

prva stran
pomoč
novo
statistika
kazaloizjavaozasebnosti

//informacije/zasebnost
prva stran
na konec

nazaj


informacije
pogoji uporabe
izjava o zasebnosti

Zadnja sprememba vsebine: 28/09/2010.

Zbiranje vaših osebnih podatkov

Ko se vpišete na portal, morate podati svoje uporabniško ime, svoj pravilni elektronski poštni naslov in svoje uporabniško geslo. Ti podatki se shranijo v datoteko na strežniku. Pomembni so za vašo identifikacijo. S temi podatki se lahko prijavite na portal in koristite nekatere ugodnosti, ki jih ostali obiskovalci ne morejo.
Ostale podatke ni nujno vpisati.

Ko se prijavite na portal, strežnik pošlje posebne podatke vašemu brskalniku. Ti podatki se imenujejo piškotki (angl. cookies). Piškotki omogočajo stalno/začasno prijavo na portalu, ne da bi bilo potrebno za vsak obisk ponovno vpisati podatke. Piškotki se shranijo na vaš računalnik.


Uporaba vaših osebnih podatkov

Vaši osebni podatki se ne bodo nikjer uporabljali brez vaše vednosti.


Dostop do vaših osebnih podatkov

Do svojih osebnih podatkov lahko pridete vedno, kadar ste pravilno opravili vpis in prijavo na portal.
Ko ste prijavljeni na portal, lahko svoje osebne podatke spreminjate na posebni strani: uporabnikove nastavitve.


Varnost vaših osebnih podatkov

Vaši osebni podatki so shranjeni v obliki datoteke na strežniku in niso šifrirani. Dostop do teh podatkov imajo samo upravitelj strežnika, upravitelj portala in uporabnik portala (vi), ki mu podatki pripadajo in ki je pravilno prijavljen na portal.
Med vašimi osebnimi podatki ni občutljivih podatkov (razne osebne številke, šifre, kode, kreditne kartice), zato vaši osebni podatki niso dodatno zavarovani.

Upravitelj portala TineL Studia vici vam jamči, da vaših osebnih podatkov ne bo uporabljal za kakršnokoli objavo. Prav tako vam jamči, da pogon portala ne bo odkrival vaših osebnih podatkov.

Vaši osebni podatki bodo uporabljeni oziroma prikazani samo na vašo zahtevo in samo na tem portalu, ko bodo storitve to omogočale. Zaenkrat še ni takšnih storitev.


Uporaba piškotkov

Ko se prijavite na portal, strežnik pošlje posebne podatke (piškotke) vašemu brskalniku. Če piškotke sprejmete (sprejem je samodejen, če imate brskalnik tako nastavljen), se shranijo na vaš računalnik. Shrani se samo ena informacija, in sicer vaše uporabniško ime, ki je tudi prikazano na desni strani portala. Ob vsaki zahtevi se na strežnik poleg zahteve po strani pošlje tudi ta piškotek, ki ga strežnik oziroma pogon portala obdela in identificira.

Obstojnost piškotka je privzeto nastavljena na eno sejo (angl. session). To pomeni, da je piškotek obstojen tako dolgo, kolikor dolgo imate brskalnik odprt. Potem se piškotek izbriše.
Privzeto obstojnost lahko tudi spremenite v uporabnikovih nastavitvah na dolžino obstojnosti enega leta, če pod "uporabnikove nastavitve portala" odkljukate polje "samodejna prijava na portal". Če shranite nastavitve, vas bo strežnik vedno spoznal, tudi ko boste ponovno zagnali brskalnik, saj se piškotek ne bo izbrisal iz vašega računalnika.


Stiki:

TineL Studio
TineL Studio vici

//informacije/zasebnost
na začetek
prva stran

nazaj


informacije
pogoji uporabe
izjava o zasebnosti
iskalnik
sporočilo
nov vic


ime:
geslo:

prijavi me


 poišči


29/12/2012
chuck norris stodvajsetkratAvtorska pravica © 2000-2012 TineL Studio vici. Pravice pridržane. Pogoji uporabe. Izjava o zasebnosti.
Izdelava, oblikovanje, urejanje in gostovanje: TineL Studio.
TineL Studio vici, različica 6.2
vici@tinelstudio.net