dobrodošlinaportaluvicev

prva stran
pomoč
novo
statistika
kazalo



blondinke

//vici/blondinke/stran_5
naprej
nazaj
na konec


150Zakaj je bog ustvaril blondinke?
Ker ovce ne znajo prinesti piva iz hladilnika.
149Zakaj je bog ustvaril črnolaske?
Ker tudi blondinke ne znajo prinesti piva iz hladilnika.
148Kaj dobiš, če blondinca postaviš na glavo?
Obritoglavca, ki mu jezik iz ust gleda.
147Blondinka gre k zobozdravniku. Ta ji pregleda zobe in se zgrozi. Nekaj časa premišljuje, nato pa ji da železno protezo. Reče ji da bo zdaj v redu, samo strel naj se pazi. Ko gre blondinka domov, se začne nevihta. Ker se ustraši, da je ne bi strela zadela, da glavo v kopico sena. Medtem ko Janezek premetava seno, da se ne bi zmočilo, zagleda rit, ki štrli iz kopice. Pogleda naokoli in jo naskoči. Takrat se pa blondinka oglasi: "Ti me kar daj, strela, sam do zob pa ne boš prišla!"
146Kako z drugimi besedami rečemo iskanju blondinkinih možganov?
Misija nemogoče.
145Blondinka gre po cesti in mimoidoči jo vpraša: "Kam gredo te lepe noge?"
Blondinka odgovori: "V kino, če ne pride kaj vmes."
144Kaj dobiš, če blondinko obrneš na glavo?
Črnolasko z zadahom.
143Zakaj blondinka menja dojenčku plenice vsak drugi teden?
Ker piše na plenicah "do 10 kg".
142Zakaj blondinka sredi ceste sedi na listu papirja?
Misli, da vozi A4.
141Kakšna je razlika med blondinko in kukavico?
Kukavica podtika svoja jajca v tuja gnezda, blondinka pa svoje gnezdo pod tuja jajca.
140Zakaj se blondinka dere na stranišču? Zato, ker ji je WC račka crknila!
139Srečata se dve blondinki. Prva pravi: "Zdravo, jaz sem Stanka."
Druga se odzove: "Zdravo, jaz sem pa iz trajekta."
138Pride blondinka k urarju: "Bi mi lahko zamenjali baterijo v uri?"
Urar: "Saj vaša ura ni na baterije, ampak na navijanje!"
137Kamion. Semafor. Plavusa sva zadihana kuca na prozor. Kamiondzija otvara, a plavusa govori: "Zdravo, zovem se Mirna, sve ti ispada nešto iz kamiona, gubiš teret." Kamiondzija ne reaguje i nastavlja vožnju. Na sljedečem semaforu ista stvar. Kuca ona, kamiondzija otvara prozor, a plavusa sva zajapurena: "Zdravo, zovem se Mirna, sve ti bolan nesto ispada iz kamiona, sve češ prosuti." Kamiondzija opet ne reaguje i nastavlja voziti dalje. Treči semafor i plavusa ponovo kuca. Kamiondzija več vidno ljut otvara prozor, a plavusa več na izmaku snaga ispaljuje rafal: "Zdravo ja sam Mirna, a tebi se sve nešto prosipa iz kamiona!" A kamiondzija odgovara: "Zdravo ja sam Fikret, na polju pada snijeg i ja posipam sol, pička ti materina!!!"
136Srečata se dve blondinki na kolesu pa prva vpraša drugo: "Kam jo pa ti brišeš?" Pa druga odgovori: "Zaenkrat v sedež, pa ti?"
135Dve blondinki se sprahajata po parku pa pravi prva: "Veš, moj pes pa zna govoriti." Druga ji odgovori: "Vem, mi je že moj povedal."
134Kakšna je razlika med blondinko in hladilnikom? Hladilnik ne prdne, ko vzameš klobaso ven!
133Zakaj blondinka pride v trgovino oborožena? Ker na vratih piše akcija.
132Kako blondinka lovi zajca? Skrije se na njivo in žvižga kot zelje.
131Blondinka si iz jeze, ker so se vsi delali norca iz nje in na njen račun govorili vice, postriže in pobarva lase. Nekega dne se tako pelje po deželi in naleti na čredo ovac, ki prečkajo cesto. Seveda se ustavi in počaka. Ovce se ji zdijo zelo simpatične živalce zato vpraša pastirja: "Meni so te živalce tako všeč, a si za eno igrico!? Če ugotovim število tvojih ovac, mi potem daš eno?" Pastir, prepričan, da ne bo ugotovila: "Seveda!" "324 jih je!" odvrne blondinka kot iz topa. Pastir ne more verjeti, kako ji je uspelo in se ves šokiran odloči, da se bo držal dogovora in ji dovoli, da si izbere eno. Blondinka premišlja, gleda vse od prve do zadnje in se po celi uri le odloči za eno. "Ta mi je najbolj všeč, malo bolj je razigrana in lepša kot večina, tole mi daj!" Pastir odvrne: "Ni problema! Ampak jaz bi se tudi šel eno takšno igrico! Si za?" Ona privoli. Pastir jo vpraša: "Če ugotovim tvojo naravno barvo las, mi vrneš psa?"
130Dve blondinki sedita v lokalu in se pogovarjata: "Ej, včeraj sem delala test za nosečnost." "Ja? Pa so bila vprašanja težka?"
129Plavusa na kvizu:
"Koliko su dva i dva?" "Pet!" "Krivo ..." "Ma dajte joj još jednu priliku, dobar je komad!" "Dobro, koliko su dva i dva?" "Tri!" "Nije točno, možete iči ..." "Ma joj, dajte joj još jednu priliku, tak je dobra žena!" "No, ajde, koliko su dva i dva?" "Četiri!" Iz publike se javi plavusa: "Ma dajte joj još jednu priliku!"
128A brunette, redhead, and a blonde go into a bar. The brunette says to the barkeep: "I'd like a BL." The bartender replies: "What's a BL?" The brunette answers in a snotty voice: "A Bud Light. Duh!" So, the bartender dutifully serves up a Bud Light. Then, the redhead says: "I'd like an ML." The bartender asks: "What's an ML?" The redhead answers, as if to a slow child: "Miller Lite. Duh!"
After serving the redhead, the bartender, now wary and on alert, turns to the blonde. She says: "I'd like a fifteen, please." The bartender thinks and then says: "Okay, I understand that a BL is a Bud Light and an ML is a Miller Lite. But, I can't figure out what a fifteen is." The blonde rolls her eyes, tosses her hair and answers: "A Seven and Seven. Duh!"
127Policaj ustavi blondinko, ki z avtom vijuga po cesti. "Ali imate kakšen razlog, da takole vijugate po cesti?" jo vpraša. "O, hvala bogu, da ste prišli," pravi blondinka, "ko se obrnem na levo, je pred mano drevo, ko se obrnem na desno, je spet pred mano drevo!" Policaj bolje pogleda v avto in pravi: "Gospa, to so vendar vaši osvežilci zraka!"
126Mož kosi travo, ko privihra skozi vrata njegova blond žena in stopi k poštnemu nabiralniku. Odpre ga, pogleda noter, zaloputne in odvihra. Mož kosi dalje, ko spet privihra žena, stopi k nabiralniku, ga odpre, pogleda in še bolj jezno zaloputne. Mož že skoraj konča s košnjo, ko njegova žena še tretjič privihra k nabiralniku. Spet ga odpre, pogleda in zaloputne še z večjo jezo. Mož jo vpraša, če je kaj narobe. "Seveda je! Ta butasti računalnik mi venomer pošilja sporočilo, da sem prejela pošto!" mu odvrne.
125Tri blondinke so šle plavat na 100 km. Prva je preplavala 50 km pa ni mogla več pa se je obrnila in plavala nazaj. Druga je preplavala 70 km pa ni mogla več pa se je obrnila in plavala nazaj. Tretja pa je preplavala 99 km pa ni mogla več pa se je obrnila in plavala nazaj.
124Kakšna je razlika med blondinko in Indijanko? Blondinka ima večje planine in globlje doline.
123Kaj reče blondinka, ko prvič gre ven s fantom? Daj roko iz mojih spodnjic. Štejem do 10000000 ...
122Zakaj blondinkam ne odpadajo lasje? Zato ker se jim je koren globoko razvil. Ni ničesar, da bi ga motilo.
121Kako umrejo možganske celice blondike? Osamljeno.

//vici/blondinke/stran_5
na začetek
naprej
nazaj

iskalnik


 poišči


04/06/2020
odstranjene neuporabljane funkcije


Avtorska pravica © 2000-2023 TineL Studio vici. Pravice pridržane. Pogoji uporabe. Izjava o zasebnosti.
Izdelava, oblikovanje, urejanje in gostovanje: TineL Studio.
TineL Studio vici, različica 6.3
vici@tinelstudio.net