dobrodošlinaportaluvicev

prva stran
pomoč
novo
statistika
kazalo



policaji

//vici/policaji/stran_2
naprej
nazaj
na konec


60Zakaj policaji ne marajo pekov? Zato, ker peki kifeljce v peč mečejo.
59Zakaj so pri nesrečah vedno zraven policaji? Zato, ker nesreča nikoli ne pride sama.
58Zakaj ni zločin, če ustreliš policaja v glavo? Zato, ker je to strel v prazno.
57Zakaj se policaj trikrat smeji, ko mu poveste vic? Prvič se smeji iz vljudnosti, drugič se smeji, ko mu vic razložite, tretjič se smeji, ko vic razume.
56Kupi policaj stanovanje. Novo, lepo, a brez ogrevanja. Kolega ga ogovori: "Ti kaj si neumen, saj boš pozimi zmrznil!" "Kje pa, poleti je tako dovolj toplo. Pozimi pa se bom stisnil v kot. Tam je tako ali tako vedno 90 stopinj."
55V kanibalskem marketu prodajajo človeške možgane:
1 kg, moški možgani: 1000 SIT.
1 kg, ženski možgani: 1500 SIT.
1 kg, policijski možgani: 15000 SIT.
Pride kanibal in vpraša prodajalca, kaj je tako posebnega na policijskih možganih, da so tako dragi. "Nič, samo veliko policajev je treba za 1 kg možganov," odgovori prodajalec.
54Načelnik policijske postaje pride k frizerju (ki je se je vedno rad norčeval iz policajev): "Poslušajte, a vi res tako radi norce brijete?" "Res, kar sedite."
53Drnovšek reče policaju: "A veš, da pride novo leto 2003 na petek trinajstega?" Pa reče policaj: "Ojoj, to pa bo zajebano leto."
52Pride policaj v službo, pa ga takoj dajo na zaslišanje. "Zakaj ste ubili šefa po 25 letih skupnega dela?" Pa mu policaj odvrne: "Čujte, 25 let mi je govoril da me je štorklja prinesla. To sem mu še nekako odpustil, ko pa mi je rekel, da mi je pajek avto odpeljal, pa mi je bilo zadosti."
51Zakaj se policaj mora ustreliti v peto, če hoče narediti samomor? Zato ker ima tam vso svojo pamet.
50Katera je najhitrejša pekarna? Policijska postaja. Vržeš kamen v okno, pa se že vsujejo kifeljci ven.
49Dva policaja se sprehajata po pločniku. Pa prvi najde na tleh majhno zrcalo: "Uau! Glej, moja slika!" "Kje? Daj sem ... Ne! Pa to je moja slika!" "Daj nazaj, da vidim ... Uh, kako si grd!"
48V neko knjigarno pride policaj. "Zvezek za četrti razred z okroglim karom, prosim." "Oprostite, ampak tega pa nimamo." Za njim stoji njegov komandir in to sliši. "Eh, pustite tega idiota, saj sploh ne ve, kako mu je ime! Meni pa dajte, prosim, radirko za peti razred in globus Slovenije."
47"Vašo vozniško prosim!" "Vi ste pa en zelo čuden policist! Hočete vozniško, ki ste mi jo včeraj vzeli!" "Aja. Oprostite."
46Znanstveniki so razvili aparat za zmanjšanje IQ. Med prvim preizkušanjem na prostovoljcu, ki je imel zaradi svoje bistrosti težave, je znanstvenik naredil napako in pustil napravo delovati predolgo. Uganite kaj so bile prostovoljčeve prve besede, ko so mu sneli napravo? "Prometno in vozniško, prosim!"
45Zakaj ni dobro dajati policajem med službo daljše odmore? Ker predolgo traja, da jih spet usposobijo.
44Na neki policijski akademiji so imeli mladi policisti zaključni test. Pa pride komandir in vpraša: "No, kdo je napisal Krst pri Savici?" Množično se zasliši: "Jaz ne!" "Jaz tudi ne!" "Ne mislite da sem jaz!" "Jaz ne!" "Jaz tudi ne!" "Jaz ne!" "Jaz nikakor ne!" Komandirja to zelo razhudi: "Učitelj! Da mi to do jutri urediš! Jasno?!!" "Jasno, gospod komandir." Naslednji dan komandir vpraša učitelja: "No, kako je zdaj? Si uredil to stvar glede Krsta pri Savici?" "Ja, sem, gospod komandir; trije so že priznali, štiri pa še tepejo."
43Kaj reče policaj, ko zagleda na pločniku bananin olupek? "O, oooov..., že spet bom padel!"
42Komandir sestavlja svoj ansambel. Za harmonikarja določi Toneta, ki mu da naročilnico za nakup harmonike. Tone jo jadrno mahne v trgovino in si ogleduje instrumente, nato pa se zapiči v predmet pod oknom in ga začne otipavati. Začudena prodajalka ga vpraša, kaj želi, on ji pa razloži, da je policist in bi v policijskem ansamblu rad igral harmoniko. Prodajalki se takoj posveti, s kakšnim talentom ima opravka in mu razloži, da bo na radiator bolj težko igral.
41Dva policaja pošlje komandir na Kum preveriti, če je vse v redu. Pove jima, da je cesta zelo ozka in da na vrhu ni prostora za obrniti avto. Zato se odpeljeta vzvratno. Po treh urah se vrneta v dolino spet vzvratno. Takoj se pohvalita komandirju, da je prostora na vrhu res zelo malo, toda z veliko truda sta vseeno uspela obrniti avto.
40Komandir policijske postaje nadira svoje podrejene: "Kako vam je lahko zapornik ušel, ko pa sem vam ukazal strogo zastražiti vse izhode iz stavbe!?" Pa eden odgovori: "Saj smo vse zastražili, gospod komandir, toda ušel nam je skozi vhod!"
39Zakaj se štirje policaji kregajo preden se z avtom odpeljejo? Vsak od njih bi rad sedel pri oknu.
38Zakaj vozi policaj v pritljažniku jogi? Zato, da se avto na ovinku bolj uleže.
37Zakaj ima policaj odprta vrata v kopalnici, ko se tušira? Zato, da ga ne bi kdo skozi ključavnico gledal.
36Zakaj policaj ustreli v motor, ko se mu pokvari avto? Zato, da konji ne trpijo!
35Policaj ustavi osebno vozilo, ki je prehitro vozilo, ter od voznika zahteva dokumente. "Vozniško prosim!" "Je nimam," se glasi odgovor. "Kaj pa prometno?" vpraša policaj. "Nimam." "In osebno?" "Tudi nimam." Policaj se razjezi in reče: "Ja, kaj pa sploh imate?" Voznik nato išče, kaj bi mu dal, in na koncu mu da ogledalo, ki ga je imel slučajno pri sebi. Policaj si ga nekaj časa ogleduje ter nato reče: "Zakaj mi pa niste prej povedali, da ste policaj?"
34Policaj opozori moškega, da je nepravilno prečkal cesto. Moški je slabe volje in mu zabrusi: "Kurc te gleda!" Policaj ga ustavi in mu naloži denarno kazen. Moški mora plačati. Potem, ko policaj vzame denar, zbadljivo vpraša: "No, koga pa zdej kurc gleda?" Moški skesano odvrne: "Mene ..."
33Komandir postaje se ves vesel vrne z dopusta že po enem tednu. Podrejeni ga vprašajo, kaj je počel. In jim reče, da je igral neko miselno igro. "Toda kako?" se začudijo. "Cel teden ste počeli samo to?" "Seveda, saj to ni dolgo. Na škatli piše 'Od 9 do 99 let'."
32Dva policaja pred policijsko postajo kopljeta jarek, tretji pa ga sproti zasipava. Mimoidoči jih vpraša: "Zakaj pa vi tukaj kopljete?" Policaj: "Ah, nič. Jarek za telefon." Mimoidoči: "Pa niste pozabili položiti žice?" Policaj: "Saj ne rabimo žice, če imamo pa brezžični telefon."
31Sava naplavi mrtvega policaja v uniformi, ki ima udarniško stisnjeno pest. Na obdukciji mu roko razrežejo in v njej najdejo listek, na katerem piše: "Pojdi v Savo po gume!"

//vici/policaji/stran_2
na začetek
naprej
nazaj

iskalnik


 poišči


04/06/2020
odstranjene neuporabljane funkcije


Avtorska pravica © 2000-2023 TineL Studio vici. Pravice pridržane. Pogoji uporabe. Izjava o zasebnosti.
Izdelava, oblikovanje, urejanje in gostovanje: TineL Studio.
TineL Studio vici, različica 6.3
vici@tinelstudio.net