dobrodošlinaportaluvicev

prva stran
pomoč
novo
statistika
kazalo



razni

//vici/razni/stran_2
naprej
nazaj
na konec


60Zakaj pa Kučanu pravijo "Clio"? Zato, ker ima vse, kar imajo veliki.
59Kako prdec razdeliš na pet delov? Tako, da prdneš v rokavico.
58V časih, ko je še tovarni avtomobilov Zastava dobro šlo, so se hvalili, da opravljajo podobne teste za tesnenje avtomobilov kot pri mercedesu. Pri mercedesu dajo kuro v avto za čez noč in če je drugi dan mrtva, avto dobro tesni. Pri zastavi pa ravno tako dajo kuro zvečer v avto in če je drugi dan še notri, avto dobro tesni.
57Ali veste, zakaj ima pijanec vedno rdeče oči? Ker mu vedno rezerva sveti.
56Kaj je po sredi v Mariboru? Četrtek.
55Kaj je po sredi v Mariboru? Drava.
54Sedita dva starca pred gostilno in ogledujeta mlade frajle, ki hodijo mimo. Pa reče prvi drugemu: "Ja, kako je bilo včasih fajn, ko so še punce letale za mano." Pa ga drugi debelo pogleda in pravi: "No ja, to pa ravno ne bo držalo, saj sploh nisi bil postaven fant, da bi te katera z veseljem pogledala, kaj šele letala za tabo." Pa prvi odgovori: "So, so, ko sem še kradel torbice ..."
53V sodni dvorani: "Ste obtoženega res videli v gostilni?" "Res. Celo dvojno."
52"Viski s sodo?" "Ne, viski iz soda." "Dobro. Čaj z rumom?" "Ne, rum s čajem."
51Maček si je dolgo ogledoval izložbo turistične agencije, potem je vstopil in dejal: "Rad bi šel na Kanarske otoke."
50Zakaj ribe ne igrajo tenisa? Zato, da se ne bi ujele v mrežo.
49Zjutraj prileti muha mimo pajkove mreže. Pajek jo vidi in si že misli, kako jo bo dobil v svojo mrežo. Opoldne zopet ista muha prileti mimo pajkove mreže. Pajek je že malo razočaran. Zvečer še enkrat prileti muha mimo mreže. Tedaj je pajku dovolj in zakriči za njo: "Ti pa imaš srečo. Jutri boš sigurno moja!" "Ne boš me, ne," se zasmeji muha, "saj sem muha enodnevnica!"
48Zakaj se po dvajsetih letih srečnega zakona stonogec sedaj ločuje od svoje stonoge? Zato, ker si je stonoga za svoj rojstni dan zaželela najlonke ...
47Kmet je nabavil novega petelina za reprodukcijo. Izkazalo se je, da je naredil dobro kupčijo. Že prvi dan je petelin podrl vse kokoši v kokošnjaku. Kmet je samo veselo gledal. Naslednji dan se je petelin spravil na mačko, psa, krave in vse kar se je po kmetiji premikalo. Kmet je to opazoval z začudenjem. Petelin je naslednjih nekaj dni pridno podiral vse živo. Kmet pa je bil vedno bolj v skrbeh. Po mesecu dni zagleda zjutraj kmet petelina ležati na tleh. Stopi do petelina in mu žalostno reče: "Sem vedel da boš žalostno končal!" Petelin pa pokaže s prstom proti nebu, kjer se je začela zbirati jata mrhovinarjev in reče: "Psst, pičke!"
46Se sprehaja miško po gozdu in pade v globoko luknjo. Poskuša splazit ven, vendar mu to nikakor ne uspeva. Pa pride mimo slon in sklene, da bo mišku pomagal po tem, ko se dogovorita, da mu bo miško vrnil uslugo. Slon iztegne roko, vendar je prekratka. Nato stegne nogo ampak je tudi prekratka, da bi dosegel miška. Nato se domisli in spusti k mišku svojega malega in miško pripleza iz luknje. Čez nekaj časa pa pade slon v istem gozdu v isto luknjo, iz katere prav tako ne more brez pomoči. Kliče miška, ki mu hitro prihiti na pomoč. Miško mu ponudi najprej roko vendar je prekratka. Nato mu ponudi nogo pa je tudi prekratka. In nato se tudi on domisli in slonu ponudi svojega malega. Ampak tudi ta je prekratek in ga slon ne more doseči. Nato pa se domisli vzame mobilni telefon in pokliče gasilce, ki rešijo slona. Kakšen je nauk te basni? Če imaš prekratkega si kupi mobilni telefon!
45Kaj je hitrost? Če se z vrha stolpnice userješ, stečeš dol in spodaj vidiš, kako se ti zgoraj rit zapira.
44Kaj je še hitrost? Da tečeš okoli drevesa in samega sebe v rit brcaš.
43Pa kaj je še hitrost? Da polža z ovinka vrže.
42Kaj je moč? Da biku pihneš v rit in mu roge zravna.
41Kaj je natančnost? Da komarja z bazuko v levi del desne jajce zadeneš!
40Kaj je umetnost? Da se v okrogli sobi v kot skriješ.
39Kaj je predrznost? Da se sosedu skozi ključavnico poščiješ in ga vprašaš, kako daleč je neslo!
38Kaj je še predrznost? Da se sosedu na predpražnik poserješ in ga vprašaš, če imajo WC papir.
37Zakaj imajo kamikaze čelade? Brezveze!
36Pametni imajo pravico, da govorijo neumnosti, za bedake pa je to obveznost.
35Potapljaču, ki raziskuje morsko dno, pošljejo po ceveh sporočilo z matične ladje: "Hitro gor, mi se potapljamo!"
34Kaj je to? Po zraku leti in dela 'muz, muz, muz'? Čebela vzvratno.
33Rdeča Kapica gre skozi gozd in sreča volka, ki ima velike rdeče oči in mu reče: "Volk, zakaj pa imaš tako velike oči?" On jezno odgovori: "Pusti me, ne vidiš da serjem!?"
32V neki družini je živel deček, ki je ravno dopolnil deset let. Starši so ga vprašali, kaj si želi za rojstni dan in deček je odgovoril: "Želim si rdečo ping pong žogico." Straši so mu jo kupili (in seveda bili veseli, da so jo poceni odnesli). Leta so tekla in deček je kmalu postal petnajstletni najstnik. Ko so ga starši vprašali, kaj si želi za rojstni dan, je odgovoril: "Želim si rdečo ping pong žogico." Starši so sicer malo čudno pogledali, vendar so mu željo izpolnili (važno, da je poceni). Hitro so leta minevala, naš fant je že naredil fakulteto, si našel prijatelje, imel resno punco in kmalu je praznoval svoj petindvajseti rojstni dan. Prijatelji so ga vprašali, kaj si želi za rojstni dan, on pa jim je odgovoril: "Želim si rdečo ping pong žogico." Bilo je veliko začudenih pogledov, še več smeha, vendar žogico so mu vseeno kupili. Pri petintridesetih, ko je že imel malo hčerko in sinka, bil uspešen SP in zelo samozavesten moški, ga je žena vprašala kaj naj mu kupi za rojstni dan, on pa je dejal: "Želim si rdečo ping pong žogico." Seveda jo je dobil, saj je imel prijazno ženo. Imel je zelo nadarjena otroka, ki sta se hitro učila, bila pridna v šoli in že je bilo videti, da gresta po očetovih stopinjah. Ko je bil njun oče star petdeset let, sta ga vprašala, kaj si želi za svoj rojstni dan, on pa jima je skromno odgovoril: "Želim si rdečo ping pong žogico." Otroka sta bila, kot vsako leto, začudena, vendar nista spraševala. Oče je dobil za svojo obletnico ogromno daril, zraven pa je bila tudi rdeča ping pong žogica ... Leta so mu v pokoju še hitreje minevala, bil je vesel, ker je v življenju storil veliko dobrega, zato je brezskrbno in brez slabe vesti užival še zadnja leta svojega življenja. Ker pa je bil živahen starec, je ob njem uživala tudi njegova žena. Usoda je hotela, da je svoj devetdeseti rojstni dan preživljal na smrtni postelji. Ob njem se je zbrala vsa družina in takrat so ga vnuki še zadnjič vprašali, kaj si želi za rojstni dan, on pa jim je še zadnjič odgovoril: "Želim si rdečo ping pong žogico." Takrat pa ga najmlajši vnuček vprašal to, kar je ostale mučilo vsa ta leta: "Dedi, zakva si pa za rojstn dan zmeri želiš ping pong žogco?" Vsa družina je napeto poslušala, ko se je dedi nasmehnil in dejal: "Ja, ko že ravno sprašuješ, ti bom pa odgov..." ... In dedi je izdihnil.
31Kam Črnogorka skrije denar, da ga njen mož ne vzame? Pod lopato.

//vici/razni/stran_2
na začetek
naprej
nazaj

iskalnik


 poišči


04/06/2020
odstranjene neuporabljane funkcije


Avtorska pravica © 2000-2023 TineL Studio vici. Pravice pridržane. Pogoji uporabe. Izjava o zasebnosti.
Izdelava, oblikovanje, urejanje in gostovanje: TineL Studio.
TineL Studio vici, različica 6.3
vici@tinelstudio.net